Uppdaterad 25 juli 21:49

25 juli 20:22, Misshandel, grov, Huddinge

Via SOS Alarm fick polisen veta att i en lägenhet i Skogås fanns en skadad man.

Förutom polisen är även ambulanspersonal på plats i Skogås. I nuläget är det oklart om den lägenhet mannen befinner sig är brottsplatsen. 

De skador som mannen har beskrivs som skottskada. Om ambulanshelikoptern behöver hjälp att landa kommer polisen biträda med det.

Uppdatering klockan 20:48
I det arbete som görs på plats, pratar med personer som kan ha uppgifter att lämna, har det kommit fram en förmodad brottsplats. Den platsen är utomhus i Skogås och polisen har spärrat av platsen så att den kan undersökas av tekniker. Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord.

Uppdatering klockan 21:46
Den skottskadade mannen är i 25 års åldern och han här förd till sjukhus, det finns ingen ny information m hans skadeläge. Polisen genomför dörrknackning i några av de portuppgångar som finns i närheten av det avspärrade området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.