Uppdaterad 29 juli 16:15

28 juli 17:19, Mord/dråp, Mölndal

I ett skogsparti nära Gunnebogatan har en man anträffats avliden.

Mannen anträffades av förbipasserande som larmade polisen. Det är i nuläget oklart vad som hänt mannen men det finns misstankar om att han bragts om livet. Polisen har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mord. Man har även påbörjat dörrknackning och andra utredningsåtgärder i området. 

I nuläget finns ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

Uppdatering 220729, 08.00
Den döde mannen är fortfarande inte identifierad. Den tekniska undersökningen är avslutad och avspärrningarna är hävda. 
Efter spaning och utredning greps en man i 40-årsåldern i Göteborg vid 22-tiden igår kväll. Efter förhör anhölls han av åklagare misstänkt för mord.

Uppdatering 2207029, kl 16.00:

Utredningsarbetet fortgår och polisen jobbar vidare med bland annat ytterligare dörrknackning i det aktuella området och andra utredningsåtgärder. Polisen är fortsatt intresserade av tips från allmänheten. Den som har gjort iakttagelser mellan främst tisdag och fredag eller har tips i övrigt, kan kontakta polisen på 114 14 eller via polisen.se. 

För närvarande finns det ingen ytterligare information att lämna i ärendet.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.