03 juli 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22.04 Mark, misshandel.
En man kan gripas efter att han har slagit och sparkat en annan man på Stationsvägen i Horred. Oklart varför mannen har misshandlat den andra mannen i skrivande stund. Vittnen ger bra positionering på den misstänkte och när patrullen skall gripa honom försöker han undkomma men utan resultat. Mannen som är i 30 års åldern får följa med till stationen för vidare utredning.

22.48 Skövde, hot mot tjänsteman.
En ordningsvakt blir hotad till livet av en gäst på en pub på S:T Sigfridsgatan varför polis kallas till platsen. Den misstänkte är fortfarande kvar och han bedöms vara så berusad att han får följa med och sova ruset av sig på stationen innan man kan hålla förhör med honom, en anmälan skrivs.

23.37 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Åbogårdsgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur den har börjat brinna men patrullen skriver en anmälan och branden släcks.

23.55 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Dunörtsvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur den har börjat brinna men branden släcks och patrull tar uppgifter för en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.