03 juli 09:48, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:25 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Nacksta med anledning av en misshandel som uppges ha skett tidigare på kvällen. En man uppger att han blivit misshandlad. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt föras till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

00:33 Ofredande, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en krog i Innerstaden där en man uppger att en kvinna slitit i hans skjorta. En anmälan gällande ofredande upprättas. En person avvisas från platsen.

01:19 Misshandel, Timrå:
Polispatrull beordras till en restaurang i Vivsta där en man uppges ha misshandlat en annan. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:17 Bråk, Sundsvall:
Polispatruller beordras till en krog i Stenstan där det uppges ha varit bråk/slagsmål. Fem män omhändertas för fylleri. Tre eller fyra av dessa misstänks för våldsamt motstånd. Anmälningar upprättas.

02:32 Våldtäkt, Sundsvall:
Polispatruller beordras till Bredsand med anledning av en våldtäkt. Målsägande, en kvinna, förs till sjukvård för undersökning. Våldtäkten uppges ha skett utomhus i Bredsand någon gång mellan ett och halv två. Polisen har sökt i området efter en mer specifik brottsplats. Det finns en misstänkt i ärendet.

Övrigt:
Fem personer har, utöver ovanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.