Uppdaterad 07 juli 07:19

07 juli 04:04, Skadegörelse, Landskrona

Minst fyra fall av skadegörelse/Inbrott i Landskrona i natt.

Kl 04.09 konstaterar en väktare en krossad ruta på en mataffär på Ringvägen och misstänker inbrott. Polis larmas och det konstateras att ingen misstänkt finns inne i affären. Brottsmisstanken ändras till skadegörelse. Uppdatering: En anmälan har upprättats om stöld. Man kan konstatera att gärningspersonen har befunnit sig i ett personalutrymme. 

Kl 04.24 larmas polisen till S:t Olovsgatan då en uppringare berättar om flera rutor som krossats på en skola. Händelsen hanteras som skadegörelse initialt. 

Kl 04.28 ringer en person polisen då hen hör ett larm från en butik på Järnvägsgatan. På plats konstateras en sönderslagen ruta. Händelsen hanteras som skadegörelse initialt. Uppdatering: En anmälan har upprättats om stöld. 

Kl 05.06 konstateras flera sönderslagna rutor på ett bibliotek på Regeringsgatan. Händelsen hanteras som skadegörelse. Uppdatering: En anmälan har upprättats om skadegörelse. 

Samtliga adresser ligger inom samma område.

Uppdatering: Kl 06.38 rapporteras ett inbrott på Nygatan in till polisen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.