08 juli 07:32, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en lite småstökig natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som vi har hanterat.

Rattfylleri, Avesta kl. 23.10

En bilist, en man i 30-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en patrull i centrum. Polisen har omhändertagit mannens bilnycklar och körkort.

Skadegörelse, Ludvika kl. 00.55

En eller flera okända personer har gjort sönder ett par rutor till en restaurang i centrum. Det är inte hål igenom fönstren så ingen person har lyckats ta sig in i restaurangen. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Misshandel, Falun kl. 02.04

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i hennes bostad. När polisen kommer till platsen finns inte mannen kvar där. Det är oklart vilken typ av relation de båda har till varandra. Man skriver en anmälan om misshandel. Det finns ingen information om att kvinnan ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Brand, Hedemora kl. 02.10

Det har brunnit i ett vindsutrymme till en flerfamiljsfastighet i centrum. Boende i fastigheten blev i ett inledningsskede evakuerade men kunde återvända till sina bostäder efter ett tag. Man skriver en anmälan om mordbrand, ingen person blev skadad. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Misshandel, Falun kl. 03.43

En man i 45-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man, även han i 45-årsåldern, i  Bjursås. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. Ingen är frihetsberövad och det finns ingen information om att den utsatta ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.