Uppdaterad 08 juli 17:30

08 juli 12:13, Trafikolycka, Linköping

Trafikolycka med flera fordon på E4 i höjd med Tallboda.

11:26 Polisen larmades till E4 i höjd med Tallboda med anledning av en trafikolycka. Det var flera personbilar och en minibuss som var inblandade. Flera polispatruller åkte till platsen.

Minst en av de inblandade personerna fördes till sjukhus med ambulans, minst en person bedöms ha allvarliga skador. Polisens presstjänst har inga fler detaljer om personskadorna i nuläget.

Bärgare kallades till platsen.

13:12 Trafiken släpptes på igen i båda filerna. Bilarna hade bärgats. Långa köer hade bildats på platsen. Tre personer fördes till sjukhus. Polisen har inte fått någon uppdatering om hur skadeläget ser ut för dem. Minst fem personer var inblandade i olyckan. 

13:33 Polisen lämnade olycksplatsen. Olyckan kommer att utredas. I nuläget har ingen brottsrubricerings bestämts men det kommer att utredas om någon eller flera av de inblandade kan misstänkas för brott i samband med händelsen. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.