09 juli 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

01:50 Misshandel, Halmstad
En man misshandlades och hotades till livet på Östra Lyckan i Halmstad mannen ska ha mottagit slag och sparkar och då fått blåmärken och blött i ansiktet.

Möjligen ska det hela ha handlat om någon skuld som ej betalts. Målsägaren är bekant med gärningsmannen, ingen gripen i nuläget. En anmälan om misshandel och olaga hot är upprättad. 

03:10 Misshandel, Kvibille
Under ett bröllop ska en av gästerna som enligt uppgifter var berusad ha misshandlat en annan gäst med slag och sparkar. Polis åkte till platsen den utpekade gärningsmannen hade redan lämnat platsen när Polis kom dit. Målsägaren förhördes och en anmälan om misshandel upprättades. 

03:22 Skadegörelse, Halmstad
En bil hade utsatts för skadegörelse på Snötorpsvägen i Halmstad. Okänd gärningsperson ska ha försökt sätta eld på bilen genom att antända däcken. Elden självslocknade dock så fordonet brann inte ned. En anmälan om skadegörelse är upprättad. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.