09 juli 07:16, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens ärenden klockan 00:00-07:00.

 

Sedan midnatt har två personer i Skellefteå omhändertagits för fylleri, den ene överlämnades till sjukvård. Även i Umeå har två personer omhändertagits för fylleri varav den ene överlämnades till sjukvård.

Polisen har upprättat en anmälan gällande narkotikabrott genom innehav sedan misstänkt narkotika anträffats på en person på en krog i Skellefteå. 

Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte lett till någon misstanke om brott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

02:43 Stöld, Umeå
Polisen beordras till centrum med anledning av en stöld ur en båt. Person/personer ska olovligen ha gått in i en båt och tillgripit gods. Polisen tar upp en anmälan gällande stöld.

02:45 Brand, Lycksele
Polisen larmas om en misstänkt brand i ett flerfamiljshus i Lycksele. En brandvarnare har hörts pipa. En person befinner sig i bostaden, oklart om denne behöver uppsöka sjukvård. Polisen dokumenterar och ska utreda orsaken. 

03:12 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Verkstadsvägen. Föraren får en ordningsbot efter att ha kört där fordonstrafik är otillåten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.