16 juni 07:29, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat under natten.

Trafikbrott, Kumla kl. 22.45

En bilist har kört av vägen i Åbytorp. Polisen har varit på plats och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för vårdslöshet i trafik. Två personer klagade på smärtor i ryggen men det är oklart för presstalesperson om de behövde åka med ambulansen för vård.

Försök till stöld, Lindesberg kl. 23.15

En man är misstänkt för flera fall av försök till stöld av motorfordon i Fellingsbro. Polisen får samtal om att en man rycker i dörrar på en parkering och han har varit inne i minst ett av fordonen. Polisen har varit på plats och man har identifierat en man i 30-årsåldern och man skriver en anmälan med mannen som misstänkt.

 

Brand i bil, Karlskoga kl. 02.17

Det har brunnit i en parkerad bil i Baggängen. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om skadegörelse genom brand utan misstänkt person.

 

 

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor. Inga personer blev skadade i samband med dessa olyckor. Vi har även hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.