18 juni 09:07, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat.

Rattfylleri, Säffle kl. 00.40

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Bro. Bilisten, en man i 35-årsåldern, visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. När patrullen kontrollerar bilen hittar man också föremål som kan användas till stöld av drivmedel varför man misstänker förberedelse till stöld. Bilisten, och ytterligare två män som finns i bilen, blir misstänkta. De båda passagerarna är i 30-årsåldern.

Rattfylleri, Årjäng kl. 00.41

En bilist är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av alkohol i Östtomten. Bilisten, en man i 20-årsåldern, hade 0.34 promille och patrullen omhändertog hans körkort. Bilen var dessutom belagd med körförbud.

Arbetsplatsolycka, Grums kl. 01.00

En man har cyklat omkull i en maskinhall på Gruvön. Mannen, som är i 35-årsåldern, fick ont i armbågen och skulle ta sig själv till sjukhus för kontroll. Polisen skriver en anmälan för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat tre ärende gällande LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer. Vi har också hanterat två ärenden gällande psykiskt ohälsa och en viltolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.