02 juni 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:11 Misshandel, Härnösand:
Polispatrull beordras till centrala Härnösand där en kvinna uppger att en okänd man slagit henne och lämnat platsen. Ambulans kommer till platsen. Det är oklart om kvinnan förts till sjukvård. Förhör hålls med kvinnan och en anmälan gällande misshandel upprättas.

01:03 Drograttfylleri, Härnösand:
Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas.

Övrigt:
Under natten har polisen hanterat ett ärende i Sundsvalls kommun där en kvinna misstänks ha misshandlat en man som hon har en relation med. Kvinnan är gripen och förhör kommer att hållas under dagen.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.