20 juni 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:40 Polisen larmades till en adress i området Solsätter i Motala med anledning av ett bostadsinbrott. Flera personer ska ha setts stjäla gods från adressen. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Huset som drabbats var under renovering. Exakt vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt. Händelsen rubriceras som inbrottsstöld. En brottsplatsundersökning genomfördes.

01:50 Polisen larmades till en företagslokal på Bävervägen i Finspång med anledning av ett inbrottslarm. Minst en ruta till lokalen var sönder. Någon, eller några, ska ha tagit sig in i lokalen och stulit gods. Vad som saknas är inte preciserat i nuläget. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En brottsplatsundersökning genomfördes. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Information om polisens pressnummer idag måndag 20 juni

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.