20 juni 08:00, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

00:14 Trafikolycka, Ånge
Polisen larmas om en trafikolycka på E14 Torpshammar, Ånge kommun. Enligt tillgängliga uppgifter har en A-traktor kört i diket. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats, föraren blåste negativt i sållningsinstrumentet. 

00:34 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i centrum. Föraren får en ordningsbot då fordonet har solfilm på de främre sidorutorna.

01:45 Olovlig körning, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Kramfors. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan upprättas gällande grov olovlig körning och bilen tas i beslag enligt TBL7 (trafikbrottslagen) för att förhindra fortsatt färd.

01:56 Ringa narkotikabrott, Sundsvall
Polisen kontroller en person i Stenstan. Misstanke uppstår om att personen, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott genom bruk och innehav.

03:58 Trafikolycka, Kramfors
Polisen larmas om en trafikolycka på riksväg 90 Frånö, Kramfors. En bil har kört i diket. Det finns ingen information om eventuella personskador. Polisen har varit på plats. Anmälan upprättas gällande vårdslöshet i trafik.

05:20 Drograttfylleri, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad av narkotika. Hon medtas för provtagning och förhör och friges sedan. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.