22 juni 12:00, Övrigt, Årjäng

Polisen är intresserad av iakttagelser från allmänheten kopplat till ett sexuellt övergrepp i Årjäng under tisdagen.

En 20-årig kvinna har anmält att hon tisdag den 21 juni, omkring kl 08:15-08:35, utsatts för ett sexuellt övergrepp av en okänd man nära Storgatan i centrala Årjäng.

Kvinnan hade gått från sin bostad strax efter kl 08.00 mot sin arbetsplats som ligger i centrala Årjäng. Hon passerade mellan butikerna Cederholms Blommor och Colorama i västlig riktning mot Västtomtavägen. Strax därefter mötte hon en man som tilltalade henne varefter han angrep henne.

Efter att ha genomfört övergreppet har mannen lämnat platsen till fots i okänd riktning. Kvinnan har endast haft ögonkontakt med mannen några meter. Det är därför möjligt att han tagit sig vidare med ett fordon.

Mannen var klädd i tjocka kläder och bar en svart eller mörkgrå mössa.

Kvinnan som utsattes för brottet bar blå jeans och en svart/grå t-shirt.

 Polisen fortsätter utredningsarbetet med dörrknackning och annan informationsinhämtning i området. Analyser av den tekniska undersökningen har påbörjats.

 Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet.

 Polisen är intresserad av iakttagelser från allmänheten och uppmanas kontakta 11414. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.