22 juni 18:32, Trafikolycka, singel, Göteborg

En singelolycka med personbil ska ha inträffat vid Hisings kärra. Det visar sig vara en olycka mellan lastbil och personbil.

Olyckan ska ha inträffat vid Kärramotet. Den ska ha inträffat i södergående riktning mellan Kärramotet och Norra Bäckebolsmotet. Oklart då det gäller personskador. Ambulans och räddningstjänst samt polis larmas till plats. 

Kl 18.53: Polis på plats. Det visar sig var en lastbil och en personbil involverad i olyckan. Personbilen uppges ha voltat men ställt sig rätt igen. Föraren av personbilen, en kvinna verkar att ha klarat sig utan några synliga skador, men körs till sjukhus för kontroll. Föraren av lastbilen, en yngre man misstänks för trafikbrott, rubricering ännu inte fasställd.  

Olyckan uppges ha inträffat i samband med filbyte. När lastbilen byter fil så ser föraren inte personbilen där av olyckan och misstanken. Personbilen måste bärgas från platsen. Lastbilen kan fortsätta. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.