23 juni 07:08, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärende som polisen har hanterat.

Misshandel, Karlstad kl. 00.25

En man är misstänkt för att ha slagit en kvinna. Polisen har fått samtal om att två personer går och slår på balkonger och när patrull kommer till platsen så visar det sig att mannen blir misstänkt för misshandel mot kvinnan, som han har en relation med. Mannen, som är i 50-årsåldern, blir gripen och förd till polishuset för förhör. Den utsatta kvinnan, som också är i 50-årsåldern, vill inte åka med till sjukhus och det är oklart vad hon har för skador.

Misshandel, Karlstad kl. 02.14

Två män, en i 45-årsåldern och en i 55-årsåldern, är både misstänkta och brottsoffer gällande misshandel på ett boende på Kvarnberget. Polisen har varit på platsen och man skriver anmälan där de båda är misstänkta för misshandel mot varandra. Ingen person ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskador. Vi har också hanterat tre ärenden gällande LOB och två ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.