23 juni 07:38, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:46 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till en adress i Sundsvall med anledning av uppgifter om att det har kastats sten mot ett fönster. Vittnesförhör hålls och anmälan om skadegörelse tas upp. Det finns ingen misstänkt.

00:47 Stöld/inbrott, Härnösand
Polis beordras till en adress i Härnösand med anledning av larm om inbrott. En man, som är i 35-årsåldern, anträffas då han kommer ut ur en byggnad med misstänkt stöldgods. Han grips och åklagare beslutar därefter om att anhålla honom.

01:05 Skadegörelse genom brand, Timrå
Polis beordras till en bilbrand i Timrå. Räddningstjänsten släcker branden. Förhör hålls med vittnen och bilägare och en anmälan gällande grov skadegörelse genom brand.

04:00 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Örnsköldsvik. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, misstänks vara påverkad av alkohol och provtagning utförs. Förhör hålls och anmälan om grovt rattfylleri ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.