23 juni 07:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits eller följt med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

22:51 Polis, hundpatrull och väktare larmades till Klockaretorpsskolan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Väl på plats fick hundpatrullen upp ett bra spår och kunde lokalisera fyra misstänkta personer. I ett närliggande skogsparti hittades också stöldgods i form av datorer. De fyra misstänkta är killar i 15-20-årsåldern. Vårdnadshavare kontaktades och en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas.  

04:34 Polis och räddningstjänst larmades till Stockholmsvägen i Norrköping med anledning av rök från en mindre byggnad. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.