24 juni 07:10, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:45 Narkotikabrott, Östersund
Polis kontrollerar en person, en kvinna i 20-årsåldern, i Östersund. I personens ägo anträffas misstänkt narkotika. Förhör hålls och anmälan gällande ringa narkotikabrott, innehav, upprättas.

01:26 Trafikolycka, Härjedalen
Polis beordras till E45 i trakten av Aspan med anledning av en singelolycka. Enligt initiala uppgifter har bilföraren väjt för vilt och hamnat vid sidan av vägen. De två som färdades i bilen förs med ambulans till sjukvård. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Under gårdagskvällen greps en man i Bräcke kommun. Han misstänks för att ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Mannen anhölls senare av åklagare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.