24 juni 07:26, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händeler.

22.13 Rattfylleri, Fjärås, Kungsbacka. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. 

23.13 Rattfylleri, Snöstorp, Halmstad. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

04.44 Narkotikabrott, Prästvägen, Halmstad. Polis skickas till ett hotell på Prästvägen för att kontrollera en man. När polis kommer fram till hotellet anträffas mannen, som då visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. I samband med omhändertagandet sätter han sig till motstånd, och blir då misstänkt för våldsamt motstånd. Mannen misstänks även för ofredande. 

05.58 Tillgrepp av bil, Gamla Nissastigen, Halmstad. Polis skickas till Gamla Nissastigen, varifrån en man ringer och uppger att hans bil precis blivit stulen utanför hans adress. Polis skickas till platsen, och strax därefter ringer mannen åter och har då hittat sin bil vid Valhallaskolan. Bilen lämnas åter till ägaren. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.