30 juni 06:04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

01.57 Olovlig körning, Remmene, Herrljunga. Polispatrull stoppar en A-traktor för kontroll, och i samband med det tas den i beslag. En anmälan om olovlig körning skrivs.

00.58 Stöld genom inbrott, Norrmalm, Skövde. Polis skickas till Norrmalm, där personer uppges tillgripa gods från ett företagslager. Polis stoppar gör kontroll av en bil som lämnat, och en anmälan stöld genom inbrott skrivs.

02.41 Brand, Vinninga, Lidköping. En bil parkerad på en pendelparkering brinner, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks, och då branden misstänks vara anlagd skrivs en anmälan skadegörelse genom brand. 

00.42 Rattfylleri, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk.

01.20 Olovlig körning, väg 160, Söbben, Orust. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, saknar körkort. Hon rapporteras för olovlig körning, och bilen bärgas i beslag enligt trafikbrottslagen.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.