30 juni 08:03, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

01.49: En anmälare i Lundby ringer in med anledning av att denne ser hur flera personer klipper upp låset till en moped. Anmälaren ropar till gärningspersonerna som först lämnar platsen men därefter kommer tillbaka och tar med sig mopeden. Patrull kunde hitta mopeden och återlämna den till ägaren. Det skrivs också en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

01.55: Det upprättas två anmälningar om misshandel där två män i 20-årsåldern blir uppskrivna som målsägare samt misstänkta efter att ha kommit i slagsmål på en krog i centrala Örebro.

02.18: Vid Järntorget står två personer och slåss mot varandra. En man i 35-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en man i 25-årsåldern. Mannen i 25-årsåldern blir i sin tur också misstänkt för misshandel samt för våldsamt motstånd i samband med att patrull ingriper.

Kumla

22.52: En kvinna i 50-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat sin sambo, en man i 55-årsåldern.

Hällefors

01.00: En person i 25-årsåldern stoppas för kontroll och blir misstänkt för drograttfylleri. En analys av ett blodprov får avgöra om personen gjort sig skyldig till brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.