04 juni 07:04, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

00:35 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel. Enligt tillgängliga uppgifter ska en person ha blivit misshandlad. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel.

00:47 Bedrägeri, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i centrum. En minderårig person ska ha tagit sig in på en restaurang med en annan persons legitimation. Anmälan upprättas gällande missbruk av urkund och vårdnadshavare kontaktas.

01:49 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en trafikolycka på E45 i höjd med Öråbodarna. Enligt tillgängliga uppgifter ska det röra sig om en singelolycka med personbil där föraren ska ha väjt för en älg. Polisen har varit på platsen. Föraren fördes till sjukvård.

03:13 Övrigt, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund. Misstanke uppstår om att föraren kör svarttaxi. Anmälan upprättas gällande otillåten taxitrafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.