04 juni 09:44, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har under natten tagit upp en anmälan gällande sexuellt ofredande i krogmiljö. 

00:10 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Birsta. Föraren, en kvinna, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande grov olovlig körning.

00:18 Misshandel, Hörnösand
Polisen beordras till en adress i Härnösand med anledning av ett bråk mellan några män. Polisen håller förhör och tar upp anmälan samt motanmälan gällande misshandel.

00:20 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Järnvägsgatan, Örnsköldsvik. Föraren får en ordningsbot för att ha kört där fordonstrafik är otillåten.

01:41 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till centrum med anledning av en misshandel. Polisen griper en man i 25-årsåldern som misstänks ha misshandlat en man och även hotat personer. En målsägande förs till sjukvård. Efter förhör ska åklagare besluta om den gripne ska anhållas eller släppas på fri fot. 

03:55 Misshandel mm, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en misshandel på en adress strax utanför Sundsvall. En man ska ha misshandlat en annan man. Den misstänkte ska också olovligen ha uppehållit sig i en annan persons bostad. Anmälan upprättas gällande misshandel och hemfridsbrott. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.