05 juni 08:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:31 Polisen larmades till Hokvägen i Vaggeryd med anledning av en pågående misshandel. En man i 25-årsåldern skulle ha misshandlat och verbalt hotat en busschaufför. Flera polispatruller åkte till platsen och den misstänkte gärningsmannen greps. Han är misstänkt för misshandel och olaga hot. Busschauffören ska inte ha fått allvarliga skador. Under söndagsmorgonen anhölls den misstänkte mannen efter beslut från åklagare.

00:02 Polisen larmades till en adress i Ölmstad, Jönköping, med anledning av en brand. Det var ett parkerat lastbilssläp som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

01:22 Polisen larmades om en trafikolycka på Falköpingsvägen i Mullsjö. Det var en motorcyklist som hade kolliderat med ett rådjur. MC-föraren fördes till sjukhus med ambulans. Det ska inte röra sig om livshotande skador. Det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.