07 juni 06:44, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon!

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:27 Polisen larmades till en skola på Näckrosvägen i Sturefors, Linköping. Detta med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera personer skulle befinna sig inne i ett inhägnat område tillhörande skolan. Flera polispatruller åkte till platsen. När polis kom till platsen påträffades tre ungdomar som kunde kopplas till händelsen. Händelsen rubriceras som olaga intrång. Samtliga som kontrollerades var killar som är 15 år eller över men inte äldre än 18 år. Killarna kördes hem till vårdnadshavare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.