07 juni 19:04, Inbrott, Linköping

Håll ögonen öppna i Vidingsjö, Linköping

19:00 Polisen fick ett samtal från Vidingsjö rörande ett konstaterat inbrott i en villa på Kappegatan. Det är oklart om det hände just ikväll, en inringare misstänker dock det. Ett krossat fönster visar var tjuven/tjuvarna tog sig in och en öppen dörr var de gick ut efter att ha rört till det i villan. Det är ännu oklart vad som stulits.

Klart är dock att detta var det tredje konstaterade inbrottet på två dagar i området. För att om möjligt undvika flera obehagliga överraskningar är det av vikt att alla boende är hälsosamt uppmärksamma på personer som inte verkar höra hemma i området. Gårdagens inbrott var på Åttingsgatan och Fjärdingsgatan.

Ser du något som verkar misstänkt så notera vad du ser. Det kan handla om klädsel, längd och fordon. Ring sedan raskt polisen, vänta inte.  Låt polisen avgöra om din information är viktig. Tillsammans gör vi tjuvarnas arbete svårare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.