01 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

00.23 Rattfylleri, Kungsbacka
Polis fick information om en flicka som körde en EPA Traktor berusad. Polis stoppade aktuellt fordon och förare på Bruns väg i Onsala. När polispatrullen försökte stoppa fordonen stannade inte föraren utan körde en bit till en skogsdunge där föraren sprang från traktorn i ett att försök att undkomma polispatrullen. 

Föraren kunde dock snabbt säkras av Polis och ett alkoholutandningsprov visade att föraren haft alkohol i utandningsluften. En flicka i 17-årsåldern medtogs således för kroppsbesiktning. En anmälan om rattfylleri upprättades och flickan överlämnades till vårdnadshavare 
 
02:37 Skadegörelse genom brand, Halmstad
Polis larmades om en bilbrand vid Andersbergsringen i Halmstad. Två personer hade enligt uppgifter till polisen setts smyga runt bland bilar på platsen. Bilen släcktes av grannar på platsen och togs i beslag. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades av Polis.  

03:45 Misshandel, Kungsbacka
Polis kallades till Järnvägsstationen i Kungsbacka då det var bråk på platsen, ett 20-tal ungdomar stökade på platsen och uppgifter om bråk inkom till Polis. på plats anträffades en målsägare i 20-årsåldern som blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Polis sökte efter gärningspersonen utan resultat. Anmälan om misshandel upprättades, inga uppgifter om skadeläge för målsägaren finns i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.