01 maj 08:27, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en rätt stökig Valborgsnatt i länet men inga allvarligare brott. Nedan följer några av de ärenden vi har hanterat i länet.

Misshandel, Säffle kl. 22.51

En kille i de övre tonåren har blivit misshandlad av en annan kille i Västra Innerstaden. Polisen har varit på plats men det finns i nuläget ingen frihetsberövad. Den utsatta killen ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård. Man skriver en anmälan om ringa misshandel.

Misshandel, Arvika kl. 00.02

Flera personer har slagits i centrum. Polisen har varit på plats och man har identifierat några personer och man kommer att skriva anmälningar där flera av de inblandade är både utsatta och förövare. Det finns ingen information om att man ska ha använt något tillhygge och det finns inte heller någon information om att någon person ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Misshandel, Kristinehamn kl. 02.53

En man är misstänkt för att ha slagit en kvinna, som han känner, i hennes lägenhet. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel och skadegörelse eftersom att mannen förstörde saker i kvinnans lägenhet. Kvinnan blev undersökt av ambulanspersonal men det finns ingen information om att hon ska ha behövt åka med till sjukhus. Den misstänka mannen är i 20-årsåldern och det är även kvinnan.

Misshandel, Karlstad kl.03.28

Flera personer har slagits med varandra vid en restaurang i Våxnäs. Polisen har varit på plats och man skriver anmälningar om misshandel. I skrivande stund är det för presstjänsten oklart vem eller vilka som är utsatta respektive misstänkta. Det finns inte heller någon information om eventuella skador.

Arbetsplatsolycka, Karlstad kl. 06.26

En man har ramlat ner från en stege i samband med arbete på en restaurang i Tingvallastaden. Mannen, som är i 30-årsåldern, har troligtvis ett brott på handleden. Polisen skriver en anmälan för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Utöver detta har vi bland annat hanterat 18 ärenden gällande Lagen om omhändertagande av berusade personer. LOB. Vi har också hanterat 2 ärenden gällande psykisk ohälsa. Vi har fått 32 samtal om störande musik, både från fester och fordon, från olika delar av länet. Vi har hanterat ett antal ärenden gällande brott mot alkohollagen där unga personer har druckit alkohol. Alkoholen hälldes ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.