Uppdaterad 01 maj 21:43

01 maj 12:43, Försvunnen person, Perstorp

Försvunnen kvinna i Perstorp. Senare anträffad vid god vigör.

Polis är på plats och letar efter en försvunnen dam i 80-års åldern. Kvinnan försvann från sitt hem på Stråkvägen under förmiddagen.

Vid försvinnandet var kvinnan klädd i kjol, svarta skor och en svart rock. Hon beskrivs som smal och har brunt hår i page-stil. Hon är cirka 165 centimeter lång och har glasögon.

Kvinnan kan uppfattas som väldigt förvirrad.

Ser du kvinnan eller tror du dig ha sett henne i närtid, vänligen ring SOS 112 och begär att bli kopplad till Polisens regionledningscentral.

Har du sett kvinnan tidigare idag eller har annan uppgift som kan leda till anträffande, vänligen ring Polisens växel på nummer 114 14.

Uppdatering 18.15: En uppringare säger sig ha hittat kvinnan vid ett gatukök i Eslöv. Polis skickas till platsen för kontroll och det är rätt kvinna. Kvinnan uppges vara vid god vigör. Ingen misstanke om brott föreligger inledningsvis.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.