10 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.25 Göteborg, rån
På Eketrägatan har en man i 30-årsåldern blivit rånad på sin halskedja. Två män kom fram till honom och hotade med att döda honom om de inte fick halskedjan. När mannen gjorde motstånd ryckte de av honom halskedjan och sprang från platsen. Ingen gripen.

01.42 Trollhättan, inbrott i bilar
Vid en bilfirma på Kardanvägen har det varit inbrott i tre bilar. Någon hade krossat fönsterrutor på bilarna för att ta sig in. Oklart vad som blivit stulet. Via kameralarm har två personer setts på platsen men ingen fanns kvar när väktare och polis kom fram.

01.47 Lilla Edet, smitning från trafikolycka
På E45 i Lilla Edet kolliderade två bilister. Från den ena bilen sprang två män efter olyckan. Polisen sökte i området men ingen misstänkt har ännu hittats. Bilen togs i beslag. I den andra bilen fick en person ont i ett knä men kontrollerades av ambulanspersonal på plats. Anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.