11 maj 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Händelser i urval:

23.27 Polis och ambulans larmades till Haga i Norrköping på grund av larm om bråk i bostad och att någon eventuellt skulle vara skadad. Polis kom dit. En man och en kvinna fanns i lägenheten. Båda fördes med ambulans till sjukhus, tillsynes utan allvarliga skador. Båda var för berusade för att polisen skulle kunna hålla rättssäkra förhör. Det är oklart vad som har hänt, men en anmälan om misshandel upprättades. Ingen greps.

---

Samt ett ärende från tidigare på tisdagskvällen:

20:14 Polisen larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av ett bråk utomhus. En man ska ha blivit slagen av flera andra personer.

20:18 Polis var på plats och fick kontakt med en misshandlad man. Han hade skador men behövde inte uppsöka akutsjukvård.
I samband med att polisen sökte efter misstänkta personer kontrollerades flera personer i en lägenhet. Två personer, en kvinna i 25-årsåldern och en man i 35-årsåldern, greps i lägenheten och misstänks för rån. Båda anhölls under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.