11 maj 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Avesta

22.12: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för hot mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott efter att han ska ha hotat en väktare i centrala Avesta.

Falun

00.21: Det kommer in larm från en byggarbetsplats i Järlinden. En patrull har sökt av området och upprättat en anmälan om stöld men det är okänt vad som försvunnit.

Ludvika

00.29: En person ringer in med anledning av att en okänd person kastat in en sten genom dennes fönster till bostaden. Ingen person kunde anträffas vid platsen och en anmälan om skadegörelse har upprättats.

Vansbro

22.57: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att några tagit sig in i en parkerad och tom buss i Vansbro genom att eventuellt ha brutit upp framdörren på fordonet.

Älvdalen

22.45: En man i 20-årsåldern ringer in och uppger att han blivit misshandlad tidigare under kvällen. En man och kvinna i övre tonåren blir misstänkta för misshandel och en man i 20-årsåldern blir misstänkt för skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.