11 maj 14:01, Trafikbrott, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

LYCKSELE

Under morgonen hölls en trafikkontroll vid Forsbacka, med fokus på nykterhet i trafiken. Alla förare var nyktra, men en fick böter på grund av att bilbälte inte hade använts under färd.

Senare stoppades en bilist efter hastighetsöverträdelse vid Ulriksdal. Föraren hade kört 111 km/timmen på en 100-sträcka och böter utfärdades.

SKELLEFTEÅ

En trafikkontroll hölls under morgonen i Ursviken. En förare fick böter efter att ej ha stannat vid stopplikt.

Samtidigt kontrollerades trafiken på E4 vid Boviken. Resultatet blev gott, alla trafikanter passerade utan några anmärkningar.

Senare under förmiddagen hölls en hastighetskontroll i Drängsmark, där alla trafikanter höll gällande hastighetsbegränsning.

UMEÅ

Vid 11-tiden stoppades en bilist på E4 i Sävar efter hastighetsöverträdelse. Föraren fick böter efter att ha kört 91 km/timmen på en 70-sträcka.

En stund senare stoppades en bilist på E12 i Brattby efter att ha kört 111 km/timmen på en 100-sträcka. Även där utfärdades böter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.