13 maj 07:22, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Sammanfattning natt mot fredag i polisområde Dalarna.

22.10 Falun. En kvinna i femtioårsåldern fördes till sjukhus efter en mc-olycka nordost om Bjursås. En man i femtioårsåldern som också färdades på mc:n kördes till sjukhus av polisen. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott. Kvinnans skador uppges var ej livshotande.

22.41 Falun. Man i sextioårsåldern misstänkt för brott mot knivlagen. Påträffades av polispatrull då han försökte bereda sig tillträde till ett utrymme dit han inte var behörig.

00.31 Avesta. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen kontrollerades i Krylbo.

00.52 Falun. Skadegörelse skola Aspeboda. Tre fönster skadade/sönderslagna.

02.55 Älvdalen. Två män i tjugofem- respektive artonårsåldern har gripits misstänkta för narkotikabrott. Polis kontrollerade en bil i centrala Älvdalen och misstankar om brott väcktes då personerna i bilen kontrollerades. Narkotika taget i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.