13 maj 07:42, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammanfattning natt mot fredag polisområde Värmland.

22.19 Karlstad. Kvinna i fyrtioårsåldern omhändertagen enligt vårdlag efter att ett flertal gånger sprungit omkring på spårområdet vid Centralstationen i Karlstad varpå trafikledningen tvingades beorda tågstopp.

01.38 Kroppa, Filipstad. Stöld genom inbrott. Okänd gärningsman slagit sönder ruta till butik och plockat på sig flera kassar med gods.

02.56 Karlstad. Två personer i trettio- resp trettiofemårsålden medförda till polisstation misstänkta för narkotikabrott. En av dessa fortsatt misstänkt.

03.09 Karlstad. Kvinna i trettioårsåldern utsatt för ett överfall i centrala Karlstad. Okänd gärningsman har försökt tafsa på och trycka ner kvinnan mot marken i ett parkområde. Kvinnan kom loss och sprang från platsen.

03.20 Karlstad. Man i femtioårsåldern misstänkt för olaga hot och misshandel. Brott i nära relation. Mannen ska ha misshandlat och hotat flera personer i nära relation. Gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.