13 maj 12:30, Trafikkontroll, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

BRÄCKE

Under morgonen kontrollerades trafiken på E14 vid Pilgrimstad och senare på E14 vid Sundsjö. Vid den senare kontrollen fick tio förare böter på grund av hastighetsöverträdelser, där högsta uppmätta hastighet var 110 km/timmen på en 80-sträcka. Polisen genomförde också en flygande inspektion av ett fordon.

Senare stoppades ytterligare en bilist som fick böter. Föraren hade kört 100 km/timmen på en 80-sträcka.

STRÖMSUND

Under morgonen hölls en trafikkontroll på en 30-sträcka på Rossön. Alla trafikanter höll gällande hastighetsbegränsning. En fick dock böter på grund av ett avställt fordon.

ÖSTERSUND

Under morgonen hölls en trafikkontroll på E14 vid Rossbolbodarna. Åtta förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 95 km/timmen på en 80-sträcka. Strax efter avslutad kontroll stoppades ytterligare en bilist på samma sträcka. Föraren hade kört 94 km/timmen på en 80-sträcka. Böter utfärdades.

Under morgonen stoppades också en bilist på E14 vid Grytan. Föraren fick böter på grund av hastighetsöverträdelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.