14 maj 07:34, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för egenmäktigt förfarande. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:51 Misshandel, Luleå
Polis beordras till ett uteställe i centrala Luleå efter samtal om att en man blivit misshandlad. Ingen misstänkt person är kvar på plats. Förhör hålls och en anmälan ska upprättas.

02:21 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på riksväg 97 i Södra Sunderbyn. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. Föraren omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan ska upprättas.

03:17 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Innerstaden i Luleå efter samtal om att en person blivit slagen. Ingen misstänkt är kvar på plats. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

Två viltolyckor i Luleå kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.