14 maj 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanlands län. En person har gripits (se nedan). Åtta personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:11 Polis larmades till en bostad i Tomtaklint, Trosa, med anledning av bråk inomhus. När polis anlänt till platsen greps en kvinna i 20-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en man i 35-årsåldern, fick följa med ambulans för en kontroll. 

02:38 Polis beordrades till Gärdesgatan/Vasavägen i Katrineholm med anledning av en trafikolycka. När polispatrull anlänt visade det sig att en bilist fått vattenplaning, kört på en trafikskylt och in i en trädgård. Det finns inga uppgifter om personskador och ingen misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.