15 maj 07:43, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:15 Våld/hot mot tjänsteman, Sundsvall
I Inre Hamnen, Sundsvall, misstänks en man för våld mot tjänsteman samt för våldsamt motstånd i samband med en ordningsvakts omhändertagande. Mannen avlägsnas från platsen.

02:37 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stora torget i Sundsvall med anledning av bråk. En man misstänks blivit misshandlad. En anmälan upprättas. Ingen misstänkt gärningsperson är kvar på plats.

Under lördagskvällen befann sig flera motorburna personer i Vivsta, Timrå. Berusningsgraden var hög och det spelades hög musik från fordonen. Polis var på plats och skjutsade bland annat hem tre berusade minderåriga till sina vårdnadshavare. Under kvällen och natten upprättades även anmälningar gällande misshandel, olaga hot, rattfylleri och våld mot tjänsteman.

En viltolycka på länsväg 352 i Örnsköldsvik kommun har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.