15 maj 08:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri, ordningsstörning eller påverkan av narkotika. Majoriteten av ärendena har uppstått i krogmiljön i samband med alkoholberusning och har inte lett till några stora polisinsatser.

05:00 SOS larmade polis och räddningstjänst till Ljungarum med anledning av en brand. Det brann i en personbil som stod parkerad i ett naturreservat. Branden släcktes av räddningstjänsten. Ingen person befann sig i bilen. Polisen har inte kunnat säkerställa vad det är för bil som har brunnit, men eventuellt kan det vara en bil som stulits i Nässjö under natten. I nuläget är brottsrubriceringen skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.