15 maj 12:40, Mord/dråp, försök, Borås

En man har kommit in på akuten i Borås med skador som kan vara knivskador. (Kopplas till relationsärende under dagen). Kvinna gripen.

En man i 40-årsåldern behandlas på akuten i Borås för närvarande för skador som kan vara orsakade av kniv. För närvarande finns inga uppgifter kring var eller hur han fått dessa skador. 

Polisen kommer att åka till platsen för att höra mannen kring hur skadorna uppkommit. Det är för närvarande okänt när detta kan ske. 

Bakgrund:
Uppgifter framkommer som gör att polisen kan koppla samman den nu skadade med ett bråk i nära relation under dagen. Händelsen har inträffat i Älvsborg. Kvinnan i detta ärende grips. Hon är för närvarande misstänkt för försök till mord. Mannen hade bekräftade knivskador i bålen. Tillståndet i övrigt är för närvarande inte känt. Mannen befinner sig under vård.  

Ingen ytterligare information kan i nuläget lämnas ut från förundersökningen.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.