02 maj 05:53, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under måndagen är Stefan Gustafsson och Peter Adlersson/Fredrik Svedemyr.

Kl 23.09 Uddevalla, trafikolycka, singel/tillgrepp av fortskaffningsmedel
En personbil kör av okänt anledning av vägen och in i ett träd mm vid Sigelhultsvägen/Västgötavägen. Två personer springer enligt vittnen från bilen. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Polis söker med hund från platsen men ingen grips. Vid kontakt med bilägaren så framkommer att bilen troligen är stulen.Anmälan upprättas med rubricering tillgrepp av fortskaffningsmedel samt vårdslöshet i trafik. 

Kl 00.18 Svenljunga, brand i ladugård
Räddningstjänst och polis kallas till en brinnande ladugård vid Yttre Lida Borgåsen. Ladugården har stått tom sedan 70-talet. Det finns inga djur i fastigheten. Polis söker i närområdet med hund men ingen person anträffas. Då man med säkerhet inte vet hur branden startat så upprättas anmälan om mordbrand. Det finns tecken på att någon/några personer ska ha varit på platsen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.