Uppdaterad 27 maj 14:28

20 maj 18:12, Mord/dråp, Örebro

Polisen söker vittnesuppgifter med anledning av ett misstänkt grovt brott i Varberga.

Det pågår en polisinsats i Varberga med anledning av ett misstänkt grovt brott på fredagskvällen.

Initialt kommer händelsen in som en trafikolycka och på plats kan polisen påträffa en skadad person samtidigt som det kommer in uppgifter om smällar i området kring Varbergagatan.

Polisen är på plats för att utreda vad det är som har inträffat men allmänheten uppmanas att ringa in med tips om de har sett något i området från den aktuella tidpunkten och framåt.

Ring 114 14 och uppge tips i talsvaret.

 

UPPDATERING kl. 21.03

En person är bekräftat avliden och polisen har inlett en förundersökning om mord. Anhöriga är inte underrättade.

Vi har en stor insats på plats och vi genomför brottsplatsundersökningar, knackar dörr och pratar med vittnen. 

Det finns ingen misstänkt.

Vi vill att den eller de som har uppgifter att lämna i detta ärende antingen ringer Polisen på 114 14 och säger "Tips" i talsvaret, skickar in tips via Polisen.se/Tipsa polisen eller tar kontakt med en polis på plats i området. //Christina Hallin, presstalesperson Polisen Bergslagen.

Uppdatering 27/5:

Polisen söker vittnesuppgifter kopplat till mordet i Varberga förra veckan. Vi är intresserade av tips och iakttagelser gällande två maskerade mörkklädda personer som sågs på en moped och uppges ha kört vårdslöst i området. Vi vill också komma i kontakt med ett specifikt vittne, en cyklist som kolliderade eller var nära att kollidera med personerna på mopeden vid 18-tiden fredagen 20/5. Ring 114 14 och be om att få lämna tips i ärendet med K-nummer: 572978-22. /Diana Qudhaib, presstalesperson region Bergslagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.