21 maj 08:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men drygt 20 personer har frihetsberövats för tillnyktring, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller för störande av allmän ordning.

22.39 Polis larmades till Hageby, Norrköping. Det hade varit ett bråk mellan flera personer och någon skulle ha haft ett pistolliknande föremål. Flera polispatruller åkte dit. Bilar och personer stoppades och kontrollerades. Något vapen hittades inte, men en man i 25-årsåldern blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Någon skadad person hittades inte heller.

I övrigt har polisen hanterat en del larm om bråk och fylla, men utan gripanden eller allvarliga personskador. Patrullerna har också hanterat larm om skadegörelse, försök till inbrott, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.