22 maj 08:21, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Tre personer har gripits, se notiser nedan. Händelser i urval:

23.12 Polis larmas till en adress i Habo kommun. En kvinna skulle ha blivit misshandlad av en man. Polis kom dit. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation i flera fall, samt ofredande. Han är i 25-årsåldern. Den drabbade kvinnan var inte i behov av ambulans. Den misstänkte mannen var för berusad för att det skulle kunna hållas ett rättssäkert förhör. Därmed är mannen fortsatt formellt gripen vid 07-tiden på söndagen.

03.46 Polisen fick larm om att det verkade stjälas diesel på Smedjegatan i Stockaryd, Sävjsö. Polis kom dit och såg efter en stund en bil som stämde in på inringarens signalement. Där anträffades en man och en kvinna samt dunkar med drivmedel i bilen. De greps, misstänkta för stöld. De ska ha slangat diesel från en annan bil som stod parkerad i området. Mannen är i 55-årsåldern och kvinnan i 50-årsåldern. Gripandena hävdes vid 07-tiden.

I övrigt har polisen hanterat en del larm om bråk, fylleri, skadegörelse, viltolyckor, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.