26 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

00.23 Göteborg, skadegörelse.
En man går mitt i gatan och sparkar på bilar som passerar honom varför polis kallas till platsen. Man träffar på mannen på Fabriksgatan där man kan prata med honom. Han blöder från näsan och verkar påverkad av något. Det bedöms som att han inte behöver ambulans eller uppsöka sjukhus. Han får följa med till stationen för vidare förhör men innan får han sova ruset av sig. Mannen som är i 30 år åldern är misstänkt för skadegörelse vid ett tillfälle. Finns även uppgifter om att mannen skulle ha blivit påkörd vid något tillfälle men mycket oklart i skrivande stund.

02.08 Stenungsund, stöld.
Tips inkommer att en känd person bär på en misstänkt stulen el-cykel och är på väg in i sin trappuppgång. Polis beger sig till platsen som är Hasselbackevägen och mycket riktigt träffar man på en person som är känd av polisen sedan tidigare. En el-cykel påträffas som man misstänker kan vara stulen varför denna tas i beslag samt att man får beslut om en husrannsakan men tyvärr inte resulterar i något ytterligare beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.