26 maj 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-08:00, tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 00:28, Kramfors

En person har anträffat sin stulna cross. Polis åker till platsen och kontrollerar fordonet, som därefter lämnas åter till ägaren.

Kl 02:02, Örnsköldsvik

Polis kontaktas gällande en vinglig färd. Bilisten uppges köra med punktering.

Aktuell trafikant anträffas en liten stund senare. Föraren, en kvinna, får medfölja för provtagning och förhör.

Anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Körkortet omhändertas  och fordonsnycklarna omhändertas tillfälligt för att förhindra fortsatt färd.

Kl 03:41, Sundsvall

Bilist stoppas för kontroll. Misstanke uppstår om att föraren kör privatpersoner mot ersättning, han misstänkt för otillåten taxiverksamhet. Förhör hålls och anmälan upprättas.

Kl 05:15, Sundsvall

Polis beordras till en adress där en man misstänks ha misshandlat en kvinna han har en relation med. 

Mannen grips. Han misstänks för misshandel, olaga hot och olaga frihetsberövande. Han ska höras under dagen. Därefter ska åklagare fatta beslut om han ska anhållas eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.