03 maj 06:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:52 Polisen larmades till riksväg 47, Habo, med anledning av en trafikolycka. Det var en personbil som hade kört in i mitträcket. En man, som är i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt rattfylleri. Han fick följa med för provtagning. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

02:29 Polisen larmades om en brand på Ryhovsgatan i Jönköping. Det var en stuga som brann. Det finns inga misstankar om brott. Polisens presstjänst har inga uppgifter om att någon person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.